Safe Sterilization logo 3

Firmaprofil

Safe Sterilization ApS blev etableret i 1993 som leverandør af periodiske tests af sterilisationsprocesser i autoklaver og tørsterilisatorer med biologiske indikatorer. Vores kunder er praktiserende inden for sundhedssektoren i de skandinaviske lande.

Safe Sterilization er en uafhængig virksomhed. Det er kundens garanti for validiteten af vores arbejde. Vi har fokus på kvalitet og ønsker at bidrage til en bedre patientsikkerhed hos vores kunder. Vi søger at formidle den nyeste viden om myndighedskrav og anbefalinger til vores kunder, samt at sikre vores produktviden er opdateret og korrekt. På den måde sikrer vi at formidle en klar og forståelig rådgivning til kunderne.

Hos Safe Sterilization sætter vi fagligheden i højsædet. Derfor samarbejder vi med forskellige brancheorganisationer for at være på forkant med udviklingen.
Vores vision er at være en aktiv samarbejdspartner og medvirke til at sterilisationsprocesserne, og dermed patientsikkerheden, på klinikkerne er optimal.

Vi ønsker, at kundetilfredsheden er i top og stræber efter langvarige kunderelationer.

Vores primære ydelse består af dyrkning af biologiske indikatorer til test af sterilisationsprocessen i autoklaver og tørsterilisatorer. De biologiske indikatorer bliver fremsendt til og returneret fra kunderne via et abonnementssystem.
Vi har et brugervenligt abonnementssystem, som gør det nemt for kunden at benytte vores service. De biologiske indikatorer fremsendes automatisk, når det er tid til at teste sterilisationsprocessen for den enkelte sterilisator.

Vores koncept:

  • Brugervenligt abonnementssystem
  • Konkurrencedygtige priser
  • Kundespecifik og saglig rådgivning

Safe Sterilization deltager i udviklingen af internationale/europæiske standarder hos Dansk Standard, hvor vi opnår viden om kommende standarder og krav.

Safe Sterilization er ISO 9001:2015-certificeret.