fbpx

Medarbejdere

Foto af medarbejderen er på vej

Amalie Bøge Rud Hansen

Cand.scient. i mikrobiologi

Uddannet mikrobiolog fra Københavns Universitet, ansat i Safe Sterilization siden 2020.

Amalie er backup i vores laboratorie med udsåning og kontrol af testresultat, desuden arbejder Amalie med projektrelaterede opgaver, internt support og udvikling af virksomhedens drift.

Foto af medarbejderen er på vej

Jane Heilskov

Kvalitetskoordinator

Uddannet pharmakonom i 1994, ansat i SAFE siden 2009.

Jane er ansvarlig for kvalitetsledelsessystemet iht. i DS/EN ISO 9001:2015. Desuden er hun backup i vores laboratorie. Jane har gennemført uddannelsen i kvalitetsledelse ifølge SAFE’s ISO-certificering samt i validering og testsikkerhed.

Foto af medarbejderen er på vej

Lisa Sonne

Salg og markedsføring

Uddannet merkonom i indkøb, ansat i SAFE siden 2007.

Lisa er ansvarlig for salg, markedsføring, indkøb og kundesupport. Desuden er hun efteruddannet til backup i vores laboratorie via kurser i sterilt arbejde, mikrobiologi og laboratoriesikkerhed, samt substratanvendelse.

Foto af medarbejderen er på vej

Lissi Teglskov

Laborant

Uddannet laborant, ansat i SAFE siden 2015.

Lissi arbejder i laboratoriet med bl.a. udsåning og inkubering af biologiske indikatorer, mediefremstilling, kontrol af dyrkningsresultat samt dokumentation. Lissi er en erfaren medarbejder, der har stor erfaring fra bl.a. analyselaboratorier m.m.

Foto af medarbejderen er på vej

Tony Christensen

Direktør

Uddannet kemotekniker, og har læst Pharmaceutical Engineering på UMIST, Manchester.

Tony er ejer og daglig leder af Safe Sterilization. Ud over den daglige ledelse i SAFE, er han en flittigt benyttet konsulent bl.a. i farmaceutisk industri som Subject Matter Expert (SME), på sterilisationsprocesser med autoklaver, rengøringsprocesser, frysetørring og farmaceutiske vandsystemer.

Totte Esmann

Salg og markedsføring

Uddannet klinikassistent og tandplejer og har arbejdet med salg og markedsføring i både dental- og medicinalbranchen. Totte har været ansat i Safe Sterilization siden 2020.