Certificering

SAFE Sterilization ApS har altid sat en ære i at levere korrekte resultater, stabile leverancer, god kundeservice og at arbejde med kvalitetsstyring i virksomheden.

Vi opnåede i januar 2017 det synlige bevis på dette, da vi blev certificeret d 20. december 2016 af DNV-GL efter kvalitetsledelsesstandarden ISO 9001:2015.

ISO 9001 er et kvalitetsledelsessystem, der er anerkendt i hele verden, fordi det både sikrer en virksomhed kvalitet og effektiv styring – samt en struktureret dialog med kunderne. Virksomheden har et  dokumentationssystem der løbende opdateres, så det sikres at kvaliteten og dokumentation af vores laboratoriearbejde giver et korrekt svar på test, samt at der kan ydes den bedste service overfor vores kunder.

I kraft af ISO 9001 certificeringen er SAFE’s arbejdsprocesser og værdier klart definerede og beskrevet i procedure og instrukser – og der følges op på dem med løbende overvågning og evaluering. Dette sker bl.a. ved intern/eksterne audits hvert år, hvor der også fastlægges forbedringsforslag. Dermed kan vi garantere dig et kendt og effektivt styringsværktøj, der understøtter vores daglige rutiner og dermed ønskerne om altid at levere resultater og service af høj kvalitet til aftalt tid og pris.

image001

safe-boble_undersider