fbpx

Medarbejdere

Foto af medarbejderen er på vej

Amalie Bøge Rud Hansen

Teamleder

Uddannet mikrobiolog fra Københavns Universitet, ansat i Safe Sterilization siden 2020.

Amalie er ansvarlig for projektrelaterede opgaver, internt support og udvikling af virksomhedens drift. Amalie er desuden backup i laboratoriet med udsåning og inkubering af biologiske indikatorer, mediefremstilling, kontrol af testresultat samt dokumentation.

Foto af medarbejderen er på vej

Jane Heilskov

Kvalitetskoordinator

Uddannet pharmakonom, ansat i Safe Sterilization siden 2009.

Jane er ansvarlig for kvalitetsledelsessystemet iht. DS/EN ISO 9001:2015. Jane har gennemført uddannelse i kvalitetsledelse og audit via DNV-GL samt validering. Desuden arbejder Jane med kundesupport og projektrelateret opgaver.

Foto af medarbejderen er på vej

Lisa Sonne

Salg og markedsføring

Uddannet merkonom i indkøb, ansat i Safe Sterilization siden 2007.

Lisa er ansvarlig for salg, markedsføring, indkøb og kundesupport. Desuden er hun efteruddannet til backup i vores laboratorie via kurser i sterilt arbejde, mikrobiologi og laboratoriesikkerhed, samt substratanvendelse.

Foto af medarbejderen er på vej

Lissi Teglskov

Laborant

Uddannet laborant, ansat i Safe Sterilization siden 2015.

Lissi arbejder i laboratoriet med bl.a. udsåning og inkubering af biologiske indikatorer, mediefremstilling, kontrol af testresultat samt dokumentation. Lissi er en erfaren medarbejder, der har stor erfaring fra bl.a. analyselaboratorier m.m.

Foto af medarbejderen er på vej

Tony Christensen

Direktør

Uddannet kemotekniker, og har læst Pharmaceutical Engineering på UMIST, Manchester.

Tony er ejer og daglig leder af Safe Sterilization. Ud over den daglige ledelse i Safe, er han en flittigt benyttet konsulent bl.a. i farmaceutisk industri som Subject Matter Expert (SME) og med hans viden inden for  sterilisationsprocesser i autoklaver, rengøringsprocesser, frysetørring og farmaceutiske vandsystemer.

Totte Esmann

Salg og markedsføring

Uddannet klinikassistent og tandplejer, ansat i Safe Sterilization siden 2020.

Totte er ansvarlig for salg og markedsføring. Totte har tidligere arbejdet med salg og markedsføring i både dental- og medicinalbranchen.